ONZE VISIE

The Soap Farm B.V. streeft ernaar om de nieuwe standaard cosmetica producent te worden in Europa op het gebied van innovatie, machine, producten, productie, werkcultuur en werkomgeving. We streven naar vooruitgang en positieve impact, terwijl we de verwachtingen van klanten overtreffen en de industrie transformeren

ONZE MISIE

Onze missie is simpel: Goed doen. Goed doen voor mensen, natuur, huid, haar en alles wat we aanraken. We streven ernaar om alles wat we doen, goed te doen.

HET TEAM

De kracht van The Soap Farm B.V. ligt in ons fantastische team. Hieronder stellen we graag deze geweldige mensen aan je voor, die het hart en de ziel van ons bedrijf vormen.

Annemijn AKA Mino
Projectmanager

Calvin AKA Cally
ProductieBikkel

Marijn AKA rinus
Productie & Traceability Geek

VICTOR AKA VICKY
Hoofd inpakcrew & productiebikkel

BRAM AKA Rolf
Inpak & ProductieBikkel

Vera AKA Bonnie
ProductieBikkel

HERman AKA onze Her
Vaste dagbesteding kracht

HALYNA AKA Lienie
Inpak & ProductieBikkel

HOW IT ALL STARTED

Marc & Michelle Koehl, het dynamische echtpaar achter The Soap Farm B.V., hadden een missie: duurzaamheid tot leven brengen. Ze wilden niet pronken met een groen imago – nee, ze wilden écht duurzaam zijn!

In 2019 begon Marc Koehl meerdere webshops op gebied van duurzame cosmetica. Al snel realiseerde hij zich dat duurzaamheid veel meer was dan alleen een trendy buzzword. Het was tijd om de handen uit de mouwen te steken en te laten zien dat ze het serieus meenden. 

Samen met zijn vrouw Michelle Koehl gingen ze op zoek naar manieren om hun impact op het milieu te verbeteren. Al snel ontstond het idee om zelf producten te gaan produceren om de volledige controle in eigen hand te hebben.

De weg naar zelfproductie was geen eitje, maar met vastberadenheid en een flinke dosis doorzettingsvermogen slaagden ze erin. Onder luid gejuich van hun team rolde de ene na de andere prachtige zeep van de productielijn. Ze waren niet alleen trots op de producten zelf, maar vooral op de manier waarop ze werden geproduceerd – met aandacht voor duurzaamheid in elke stap.

Het duurde niet lang voordat de aanvragen binnenstroomden voor private en white label producten. Ze hebben afscheid genomen van de e-commerce wereld en willen Europa veroveren met het neerzetten van duurzame, innovatieve cosmetica producten. Zo ontstond The Soap Farm B.V., een levendige zeepfabriek die met een grote glimlach op hun gezichten de meest heerlijke zepen produceert. Het team is hun geheime ingrediënt, vol passie en toewijding om elke dag een stapje dichter bij een duurzamere wereld te komen.

Marc, Michelle en het hele team van The Soap Farm B.V. zijn ontzettend trots op hun reis en waar ze nu staan. Ze hebben bewezen dat duurzaamheid meer is dan een marketingterm – het is een manier van leven. Met een flinke dosis positieve energie blijven ze hun grenzen verleggen en de wereld verwennen met hun heerlijke, duurzame zepen.