Duurzaamheid binnen The Soap Farm

 

Welkom bij The Soap Farm, waar duurzaamheid niet slechts een trend is, maar een levensstijl. We geloven in producten die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor onze geliefde planeet. Laten we eens kijken naar enkele van onze duurzame partners en initiatieven die deel uitmaken van onze groene missie.

1. Geurstokjes (We Love The Planet)

Bij The Soap Farm omarmen we de missie van We Love The Planet: de aarde beschermen en verzorgen. Onze nieuwsgierigheid en kritische benadering leiden tot producten zonder zorgen. Van ingrediënten tot verpakking, we kiezen altijd voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde weg. Met We Love The Planet delen we de overtuiging dat verzorgingsproducten geen geheimen moeten hebben, maar puur natuur moeten zijn.

2. Handzeep (Marcel’s Green Soap)

Feel good cleaning is het devies van Marcel’s Green Soap. Onze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen goed voor jou en je huis, maar ook voor de planeet. Met 100% gerecycled plastic, 100% vegan en minstens 97% biologisch afbreekbaar, maken we samen de wereld schoner én groener. Schoonmaken was nog nooit zo bevredigend!

3. Koffie (De Koffie Jongens)

Wist je dat onze koffiecups gemaakt zijn van planten? Na gebruik kunnen ze gewoon bij het GFT of op je eigen composthoop. Dat betekent minder afval en meer voedzame compost voor je planten. Onze koffie is niet alleen lekker, maar ook milieuvriendelijk. Een kopje koffie drinken was nog nooit zo goed voor de natuur!

4. Toiletrollen (The Good Roll)

Bij The Good Roll draait het om 100% boomvriendelijk en duurzaam toiletpapier. Gemaakt van 100% Europees bamboe en gerecycled papier, zonder chloor, kleur- of geurstoffen. En alsof dat nog niet genoeg is, doneert The Good Roll 50% van de nettowinst aan de bouw van toiletten in Ghana. Bij ons krijg je niet alleen dubbel zoveel papier, maar ook dubbel zoveel impact.

5. Ons pand

Ons bedrijf staat op een kleinschalig bedrijventerrein in Lettele, met gasloze bedrijfsunits en zonnepanelen. We zijn trots op ons pand, dat niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Want duurzaamheid begint niet alleen bij de producten die we maken, maar ook bij de manier waarop we werken en het pand waarin we dat doen.

Bij The Soap Farm gaan we verder dan zeep. We omarmen een groene revolutie en nodigen jou uit om samen met ons de wereld schoner en groener te maken. Want als het op duurzaamheid aankomt, nemen wij geen genoegen met minder dan het beste voor jou en onze planeet.

Neem contact met ons op

Heb je brandende vragen over onze zepen? Wil je meer weten over de mogelijkheden, de verschillende soorten producten die we aanbieden, of ben je benieuwd naar onze prijzen? Aarzel dan niet langer en vul vandaag nog ons contactformulier in!

Bij The Soap Farm B.V. begrijpen we dat het nemen van de juiste beslissing voor jouw bedrijf of merk essentieel is. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om de beste keuze te maken.

Of je nu een klein merk, een winkelketen of een ondernemer bent, we helpen je graag verder. Ons team van experts heeft uitgebreide kennis van onze zepen en kan je adviseren over de beste oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Dus waar wacht je nog op? Neem de uitdaging aan en vul ons contactformulier in. Stel je vragen, deel je wensen en laat ons weten hoe we je kunnen ondersteunen. Samen creëren we een succesvolle samenwerking en brengen we jouw merk naar nieuwe hoogten!

Wacht niet langer, klik op dat formulier en laat ons weten hoe we je kunnen helpen. We kijken ernaar uit om van je te horen en jouw vragen te beantwoorden.