THE SOAP FARM PRODUCTEN

Contact

SHAMPOO BARS

 

Binnen ons assortiment bieden we een breed scala aan shampoo bars die geschikt zijn voor elk haartype. Of je nu op zoek bent naar een anti-roosshampoo bar, een babyshampoo bar die niet prikt in de ogen, of een universele shampoo, wij hebben het perfecte product voor jou. Naast shampoos voor menselijk haar, kunnen we ook alle shampoos leveren voor (huis)dieren.

CONDITIONER BARS

 

Wij bieden de mogelijkheid om private label conditioner bars te produceren, speciaal afgestemd op diverse haartypes. Met onze expertise en flexibiliteit kunnen we hoogwaardige conditioner bars creëren die perfect passen bij jouw merk. Laat ons jouw ideeën omzetten in unieke haarverzorgingsproducten.

 

FACE BARS

 

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van private label face bars die zijn afgestemd op verschillende huidtypes. Van droge tot vette huid, wij bieden op maat gemaakte gezichtsreinigers in barvorm die aan de behoeften van jouw merk en klanten voldoen. Transformeer jouw huidverzorgingslijn met onze hoogwaardige producten.

 

SHAVING BARS

 

Ontdek onze mogelijkheden voor private label shaving bars, speciaal ontwikkeld voor diverse huidtypes. Of het nu gaat om een gevoelige huid, normale huid of een baardverzorgingslijn, wij bieden op maat gemaakte scheerzepen in barvorm die jouw merk naar een nieuw niveau tillen. Laat ons jouw scheerproducten personaliseren en indruk maken op jouw klanten.

 

BADSCHUIM BARS

 

Ontdek onze private label badschuim bars, de duurzame vervanging voor plastic badschuimflessen. Met onze op maat gemaakte bars creëer je een luxueuze badervaring, terwijl je het milieu spaart. Personaliseer jouw badschuimproducten en laat jouw merk schitteren met deze innovatieve en milieuvriendelijke oplossing.

 

 

BODY WASH BARS

 

Verken onze private label Body Bars, de ideale alternatief voor plastic body wash flessen. Onze bars zijn veelzijdig, variërend van 100% natuurlijke varianten tot intens hydraterende formules. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek een scala aan opties, zoals olijf, argan, African black soap, voor een plasticvrij douche-assortiment dat jouw merk onderscheidt.